Prisliste på vin

RABL vin

Hvidvin fra weingut RABL

Grüner Veltliner 1 l
Grüner Veltliner

Citrusfrugter, æbler og hvid peber åbner duften. I smagen suppleres aromaerne straks af pirrende mineralske stimulerende noter. Mellemfyldig og let at drikke.

Grüner Veltliner Vinum Optimum

Klassisk Veltliner-næse af moden grapefrugt, æble, hvid peber og stenmel. Sprød frugt med et højt ekstrakt, udpræget frugtsmag og en smuk syrestruktur.

Weissburgunder

Pinot blanc med delikat krydrethed og en fin nøddetone.

Riesling Langelois

Delikat frugtcocktail, slyngplanter, grapefrugter, limefrugter, grønne abrikoser, frugten forbliver fokuseret og udsøgt saftig; mellemvægtig, udtryksfuld Riesling-klassiker.

Riesling Vinum Optimum 

Saftig stenfrugt, et køligt strejf af nåletræ, sammenhængende og af balanceret med smuk klarhed. V.O betyder “Vinum Optimum”: et udvalg af gamle vinstokke, 30-55 år gamle, fra forskellige vinmarker med primær sten- og løsjord.

Sauvignon Blanc limited

Gribende konkurrence af solbær og røde, søde peberfrugter; smeltende, udtryksfuld med den modne Sauvignon-frugt, meget aromatisk og langvarig.

Rosévin fra weingut RABL

Zweigelt Rosé

Lige pressede Zweigelt-druer, løgskindfarve, frugtagtig, let sommervin med masser af drikkeglæde.

Zweigelt Rosé 1,5 l

Lige pressede Zweigelt-druer, løgskindfarve, frugtagtig, let sommervin med masser af drikkeglæde.

Cabernet Sauvignon Rosé – limited

Tiltalende jordbær-yoghurt-næse, de røde bær far overhånd i munden: frisk, ungdommeligt livlig aperitifvin med drikkeappel.

Rødvin

Weingut RABL

St. Laurent

Rubinrød, elegant duft af hindbær og et strejf af vanilje, tæt krop med bløde tanniner og en lang eftersmag, en balanceret Saint Laurent med elegant brug af barriques.

Blauer Zweigelt Haide

Rubinrød, delikat duft af sur kirsebær, et strejf af kanel og peber. Fin kornet tannin i smagen, frugtigt, animerende syre. Frugt og elegance gør denne Zweigelt til en drikkeoplevelse.

Domaine Les Asseyras, Frankrig

Côtes du Rhône Villages

Smag af meget modne sorte frugter, krydderier, mineraler og smidigheden giver silkebløde tanniner. Vinen vil være en succes ved familiemåltiderne med gaourmetmad.

Côtes du Rhône Villages

Magnum 1,5 liter